Introductieweken: kom trainen bij Ferro Mosae!

Altijd al aan triathlon willen beginnen? Ferro Mosae start het nieuwe academische jaar met een reeks openbare trainingen en clinics. Meld je gratis aan en maak kennis met deze ultieme sport!

Dinsdag 2 september: zwemtraining. We zwemmen van 20.45-21.45 in het Geusseltbad en deze training is voor iedereen toegankelijk. Onze vaste toptrainer Edo van der Meer begeleidt alle zwemmers. Na afloop borrelen we traditioneel na in de kantine.

Donderdag 4 september: open water clinic. Onder begeleiding van onze trainer Edo wordt duidelijk hoe je effectief kunt zwemmen in natuurwater. We verzamelen om 19.15 op de parkeerplaats van Grand Café Portofino.

Donderdag 11 september: wisselclinic. Trainer Edo geeft tips voor een snelle overgang tussen de verschillende onderdelen van een triathlon. We verzamelen om 19.15 op de parkeerplaats van Chalet d’n Observant.

Wil je graag meedoen of ken je mensen die interesse hebben? Stuur een mailtje naar ferromosae@gmail.com!

English:

Always wanted to compete in a triathlon? This is your chance , as Ferro Mosae starts the new academic year with public training sessions and clinics. Register for free and discover this ultimate sport!

Tuesday 2 september: swim training. We swim between 20.45-21.45 in the Geusseltbad and this training is open for everyone. Our trainer Edo van der Meer gives tips and tricks. Afterwards we traditionally have a drink in the Grand Cafe.

Thursday 4 september: open water clinic. Trainer Edo explains how to swim properly in open water. We meet at 19.15 on the parking of Grand Cafe Portofino.

Thursday 11 september: transition clinic. Trainer Edo gives tips and tricks on how to make a proper transition between the different parts of a triathlon. We meet at 19.15 on the parking of Chalet d’n Observant.

Would you like to take part? Then send an email to ferromosae@gmail.com!

Dit vind je misschien ook leuk...