Mooie seizoensafsluiter in Almere voor de FM dames!

De FM dames hebben hun seizoen vandaag fantastisch afgesloten. Ze werden vandaag in Almere 2e en dit was genoeg om te stijgen naar een 4e plaats in het eindklassement. In Almere moest vandaag een supersprint afgelegd worden in relay vorm: de eerste atleet begint met 380m zwemmen, 7km fietsen en 2km lopen, om vervolgens de volgende atleet aan te tikken die dan hetzelfde doet. Rani mocht vandaag het spits afbijten en zette meteen de toon door met ruime voorsprong als eerste uit het water te komen samen met een atlete van Groningen. Na op de fiets goed samengewerkt te hebben kon ze het op het lopen afmaken. Sarissa begon dus met een voorsprong aan het zwemmen met een atlete van Hellas (Utrecht) op haar hielen. Op het zwemmen en fietsen kon ze de voorsprong verder uitbouwen en na ook een sterk looponderdeel kon Sophie met ruime voorsprong aan haar minste onderdeel (zwemmen) beginnen. Precies volgens plan kwam ze samen met een atlete van hellas uit het water zodat ze samen kon fietsen. Gelijk bij de start van het lopen liet ze haar fiets-compaan achter om de 2km steeds verder uit te lopen. Als laatste was het de beurt aan Heleen. Helaas kwam de sterke zwemster van Hellas al voor het eind vh zwemmen voorbij waardoor stayeren op de fiets niet meer lukte. Als 2e begon Heleen aan het looponderdeel. Het zou nog spannend worden met de atletes van het longdistance team en van TC Twente die nog sterk op kwamen zetten tijdens het lopen, maar gelukkig was de voorsprong voldoende om de 2e plek vast te houden!

Een fantastische afsluiter van een mooi seizoen! Wij willen graag onze sponsoren bedanken: Ron for Run, Canyon, Fysiostofberg en Hairfuture. En natuurlijk onze coach Edo Van Der Meer!!!

Dit vind je misschien ook leuk...