EDO Sports sponsort Ferro Mosae

We zijn erg blij om bekend te kunnen maken dat EDO Sports (www.edosports.nl) vanaf heden sponsor is van Ferro Mosae! Edo van der Meer was natuurlijk al jaren lang loop-, fiets- en zwemtrainer van FM én begeleider van het eredivisieteam, maar vanaf nu zal EDO Sports Ferro Mosae nóg meer ondersteunen.
EDO Sports begeleidt duursporters (triathleten, hardlopers, wielrenners) van elk niveau. Een individuele benadering en nauwe betrokkenheid zijn de belangrijkste speerpunten van EDO Sports. De eigen ervaring van Edo als professioneel triatleet in combinatie met zijn theoretische achtergrond en zijn enthousiasme om mensen te begeleiden, vormen de basis voor de begeleiding. Naast de begeleiding van individuele sporters, richt EDO Sports zich door middel van trainingsstages en clinics ook op grotere groepen sporters.

Dit vind je misschien ook leuk...