Bestuur

lexVoorzitter: Lex Habraken

Lex heeft afgelopen jaar zijn eerste Ironman gefinisht en is met het 2e divisie team kampioen geworden en daarmee gepromoveerd naar de 1e divisie. Hij is erg fanatiek en bijna altijd aanwezig op de trainingen.Vice-voorzitter: Thomas Schäfer

Thomas is actief in het derde divisie mannenteam en vindt het leuk om alternatieve races met fantastische parcoursen te doen. Na twee jaar kortere afstanden te hebben gedaan, gaat hij komend jaar voor zijn eerste halve triathlons. Overdag werkt Thomas bij de universiteit, waar hij verschillende projecten implementeert om Maastricht te verbeteren als een internationaal-vriendelijke studentenstad.


thara Secretaris: Thara van der Borgh

Thara is Masterstudente Geneeskunde en wanneer zij niet in het ziekenhuis is, fietst ze door de heuvels rondom Maastricht. Thara is een jaar bezig met triathlon en maakt deel uit van het tweede divisie vrouwenteam. Als secretaris zal Thara ervoor zorgen dat Ferro Mosae een diverse, internationale vereniging is, waarbij leden van alle atletische niveaus welkom zijn!


maarten Penningmeester: Maarten Strijbosch

Maarten is lid van FM sinds het begin van 2015. Hij is een wielrenner pur sang en is in het verleden ook lid geweest van Dutch Mountains. Zijn doel is om zijn rennen en zwemmen te verbeteren in het komende jaar. Als Master of Coin zal je regelmatig een mailtje van Maarten krijgen om te zorgen dat FM ook komende jaren kan blijven draaien.


ilseAlgemeen bestuurslid/activiteiten: Ilse van de Wijgert

Ilse is pas een jaar bezig met triathlon maar kan er nu al geen genoeg meer van krijgen. Naast haar studie geneeskunde spendeert zij vele uurtjes aan het verbeteren van haar zwakke punt, zwemmen, maar het liefst rent ze. Ilse is actief in het tweede divisie damesteam dat afgelopen jaar gestart is en een 5e plek behaalde in de competitie.