Bestuur

1718_NiekVoorzitter: Niek Zonnebeld

Niek is promovendus aan de Maastricht University bij de afdelingen Biomedische Technologie en Vaatchirurgie. In 2016 is hij lid geworden bij Ferro Mosae en is in 2017 bij een aantal teamcompetitie wedstrijden gestart. Nadat hij de Amsterdam marathon gefinisht heeft, zal hij zich in 2018 meer richten op de langere triatlon afstanden.


NickVice-voorzitter: Nick Bocken

Nick is in 2016 lid geworden van Ferro Mosae en begonnen met zwemtrainingen. Hij is van origine een HARDloper. Hij heeft een aantal zware trails en marathons uitgelopen. Fietsen door het Limburgse Landj doet hij graag, omdat hij er geboren en getogen is. Afgelopen jaar heeft hij geproefd wat de triatlonsport inhoud. Komend seizoen wil hij in alle disciplines van de sport verder verbeteren.


JasperSecretaris: Jasper Stevens

Jasper is huisarts in opleiding, is bezig met zijn tweede seizoen bij FM en maakt deel uit het van 4e divisie team. Na vorig jaar wat kortere afstanden te hebben gedaan gaat hij dit jaar voor zijn eerste halve triatlon. Als secretaris zal Jasper ervoor zorgen dat Ferro Mosae een diverse, internationale vereniging is, waarbij leden van alle atletische niveaus welkom zijn!


LoicPenningmeester: Loïc Mignon

Loïc is lid van Ferro Mosae sinds 2016. Afkomstig uit Brussel, maar sinds twee jaar woont hij in Maastricht en volgt de studie International Economics and Emerging Markets. Drie jaar geleden  zette hij z’n carrière als voetballer stop om te beginnen met triatlon. Als lid van het 1e divisieteam ligt zijn focus vooral op de kortere afstanden.