FMs favoriete races

In de aanloop naar het zomerseizoen en tijdens de zomer zijn er verschillende wedstrijden in Maastricht en omgeving. Hieronder vind je een lijstje van de meest geliefde races van FM leden. Dit varieert van hardloopwedstrijden / trails tot halve triathlons. Onze sponsors Ron for Run en Bearsports organiseren veel van deze wedstrijden en FM’ers kunnen bij hun inschrijving een mooie korting krijgen! Wil je meedoen of heb je hulp nodig bij je inschrijving? Vraag het aan een van de leden!

  • St. Pietersbear trail – georganiseerd door Bearsports op de St. Pietersberg. Een prachtige trail met verschillende afstanden. Niet racen maar wel vrijwilliger zijn op het evenement? Laat het ons weten!
  • Maasvalleiloop – georganiseerd door Ron for Run in Borgharen. Tijdens deze wedstrijd loop je door het prachtige natuurgebied tussen Borgharen en Itteren. De moeite waard!
  • Bilzen111 – een goede wedstrijd in voorbereiding op je komende seizoen (of long distance race). In deze wedstrijd zwem je 1 km, fiets je 100 km en loop je 10 km. Een mooie uitdaging.
  • Isaac 043 Triathlon – aankomend jaar wordt deze triathlon voor de vierde keer georganiseerd met de finish bij Kasteel Hoogenweerth. Je kunt meedoen aan de 1/8 en/of de 1/4 triathlon. Niet racen maar wel vrijwilliger zijn bij deze race? Laat het ons weten!
  • Triathlon Stein – een wedstrijd gesponsord door Ron for Run in de omgeving van Stein. Met een aanbod van drie verschillende afstanden is er hier voor ieder wat wils.
  • Indeland Triathlon – wil je graag een halve triathlon doen of train je voor een long distance race? Dan is dit een perfecte gelegenheid om je vorm te testen. Deze race wordt gehouden in Duitsland en heeft verschillende afstanden van een Sprint tot een halve triathlon.
  • IronMan Multisport Festival Maastricht – in 2019 is er voor het eerst een Sprint en een kwart triathlon georganiseerd door IronMan. Verschillende FM’ers hebben hier meegedaan. Een leuke wedstrijd in eigen stad!