FM club competitie

Vanaf 2020 organiseerd Ferro Mosae een club competitie om de leden onderling maar ook vooral samen te laten strijden. Dit wordt georganiseerd in samenwerking met Bearsports en Cyclinglab.cc. De competitie bestaat uit 4 races in het voorseizoen, welke dus gebruikt kunnen worden als een mooi racedoel of als voorbereiding op het zomerseizoen!

2021 (nog te bepalen)

  1. Polar Beartrail – georganiseerd door Bearsports op de St. Pietersberg. Een prachtige trail met verschillende afstanden. Niet racen maar wel vrijwilliger zijn op het evenement? Laat het ons weten!
  2. Camerig klimtijdrit – Wie is relatief de sterkste bergop? Fiets mee naar de voet van de Camerig en fiets daarna zo hard mogelijk naar boven. Je tijd wordt gecorrigeerd met je gewicht, wat betekent dat het een eerlijke strijd is en de snelste is dus niet per se de beste. Geniet daarna van een welverdiend drankje bij het Hijgend Hert.
  3. FM Swim-Run – Ieder jaar organiseert FM haar eigen zwemloop. 500 meter zwemmen en 5km hardlopen in Maastricht, een sportieve en vooral gezellige avond gegarandeerd.
  4. Isaac 043 Triathlon – Als afsluiting van de teamcompetitie gaan we naar Eijsden voor de Isaac 043 Triathlon. Doe mee aan de sprint afstand, olympische afstand of schrijf je in als een team dat voor FM racet!

Je kunt punten winnen voor zowel deelname en de einduitslag, maar ook voor je vrijwilligerswerk tijdens de race als je niet kunt of wilt racen. Bekijk het informatieblad clubcompetitie voor meer informatie en bekijk hier de huidige ranking!