Sponsors

Bent u geïnteresseerd in het sponsoren van Ferro Mosae? Neem dan contact met ons op!


Ortho-vision
Ortho-vision is aanbieder van diensten en producten in orthopedie, revalidatie, podotherapie en sport. Vanuit onze vestigingen in Geleen, Landgraaf en Brunssum, en vanuit servicelokaties bij zorgpartners, bedienen we de Zuid-Limburgse en Euregio markt.
Mobiliteit is een ingewikkeld samenspel van spieren, botten en gewrichten. Onbegrensde lichamelijke mobiliteit is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Voor deze mensen is er Ortho-vision.
Ortho-vision biedt advies en maatwerk oplossingen voor uw mobiliteitsklachten. Bij Ortho-vision wordt u geholpen door een deskundig team met jarenlange ervaring. Ons team is gespecialiseerd in podotherapie en maatwerk oplossingen in schoenen, steunkousen en sport. Ook voor sportgeneeskunde en orthopedische hulpmiddelen zoals prothesen en orthesen kunt u bij ons terecht.. Dit alles onder één dak. Bijna alle hulpmiddelen in onze eigen werkplaats gemaakt of aangepast aan uw specifieke situiatie. Adequate producten, uitstekende kwaliteit en snelle service zijn bij Ortho-vision gegarandeerd.


Ron for Run
Al vele jaren is Ron for Run de hardloop-speciaalzaak van Maastricht en omstreken. Ook voor de wandel- en triathlonsport kunt u bij Ron for Run terecht. Door zijn ervaring als oorspronkelijk baanatleet en later wegatleet (triatlon en duatlon) is Ron van der Sluijs in staat zowel wedstrijdlopers als beginnende lopers van goed advies te voorzien. Ook zijn ervaring als trainer en begeleider van diverse atleten komt hierbij goed van pas.
Naast Ron, zorgen Patrick Stitzinger en Niki Collaris er voor dat iedere loper, van beginner tot professional, voorzien wordt van aandacht en een goed advies.


Edosports
EDO Sports is opgericht door Edo van der Meer, met als doel het begeleiden van duursporters van elk niveau. Triatleten, maar ook hardlopers en wielrenners kunnen bij EDO Sports terecht voor vakkundige begeleiding.
Een individuele benadering en nauwe betrokkenheid zijn de belangrijkste speerpunten van EDO Sports. De eigen ervaring van Edo als professioneel triatleet in combinatie met zijn theoretische achtergrond en zijn enthousiasme om mensen te begeleiden, vormen de basis voor de begeleiding.
Naast de begeleiding van individuele sporters, richt EDO Sports zich door middel van trainingsstages en clinics ook op grotere groepen sporters.


Hair Future
Iedereen is uniek. Daarom staat de wens van de klant bij ons centraal. Met onze vakkennis en ervaring op het gebied van de laatste modetrends werken wij samen met u naar een passend kapsel dat aansluit op uw wensen.
Onze salon is open en modern ingericht met veel natuurlijk licht. Dat werkt fijn voor zowel klant als kapper. Wij gebruiken professionele kappersproducten van Paul Mitchell en By Fama om uw haar goed te verzorgen en modieus te kunnen stylen.
Ons team gaat 4 keer per jaar op cursus. Zo blijven wij op hoogte van de nieuwste trends en technieken. Wij kunnen u daarom altijd van de modernste coupe voorzien. Maak eens een afspraak en beleef dat beetje extra waar Hair Future garant voor staat!


handgespaakt logo.jpgHandgespaakt
Handgespaakt is een bedrijf gevestigd in Heerlen dat gespecialiseerd is in het maken van race- en mountainbike fietswielen.
Alle wielen kunnen volledig door de klant worden samengesteld op basis van de wensen van de klant. Naaf, velg, spaken en nippels kunnen allemaal gekozen worden, vaak in verschillende kleuren.
De wielen worden volledig met de hand in elkaar gezet en spaak voor spaak afgesteld op de juiste spaakspanning. Hiervoor wordt de meest geavanceerde gereedschap gebruikt.
Wielen worden meerdere maken “ontstresst”  waardoor de spaakspanning ook na de eerste rit nog precies hetzelfde is als toen de wielen werden afgeleverd.
Naspannen van spaken is dan ook niet nodig en spaakbreuk komt niet voor. De garantie op spaakbreuk is dan ook 5 jaar.

bearsportsBearsports

Bij Bearsports draait alles om passie voor outdoor-en duursport. Het hele jaar door organiseert Bearsports meerdere evenementen zoals hardlopen, wandelen en fietsen waarbij alle deelnemers een avontuurlijke, uitdagende, (ont)spannende en grootste ervaring opdoen. Het grootste en misschien wel bekendste evenement van Bearsports, de Alternatieve Toertocht, trekt elk jaar extreem veel bezoekers en ook de prachtige trails door Zuid-Limburg en Limburgs België worden zeer goed bezocht. Altijd een goede organisatie en prachtige parcours waar ieders sporthart sneller van gaat slaan.


gadet logoGadet
Gadet is dé fietsspecialist voor Maastricht en omgeving. Hier zijn alle producten en expertise te vinden op het gebied van de wielersport en met de uitstekende service komt u altijd met de juiste producten thuis.

 

 

 


Triathlonproducten.nl LogoTriathlonproducten.nl
Triathlonproducten.nl is de webshop voor al uw benodigdheden op het gebied van zwemmen, fietsen, hardlopen en triathlon. Triathlonproducten.nl is vanaf 1 oktober 2016 overgenomen door Jeffrey Reijnders en Jeanine Kocken. Beide draaien mee in de nationale en internationale triathlon top. Vanuit de topsport hebben wij al met veel verschillende producten gewerkt op het gebied van voeding, kleding en gespecialiseerde triathlonproducten.
De visie van triathlonproducten.nl is het overbrengen van producten aan de duursporter, in het speciaal de triathleet, waar wij 100% vertrouwen in hebben. Dit zijn producten die wij zelf ook dagelijks gebruiken, om beter te presteren tijdens een inspanning en voor een optimaal herstel. Om dit na te streven, gebruiken wij veelal natuurlijke en duurzame producten, die zorgen voor een nog beter resultaat. Vandaar ook de slogan, Triathlonproducten.nl voor een NOG betere sportprestatie!


Flapjack
Zin in een keer wat anders dan de eeuwige boterham, ontbijtkoek, muesli bar of sportreep? Probeer eens de Dorset Flapjack. Hét product voor mensen met een actieve en gezonde levensstijl. U maakt de juiste keus: een ambachtelijke reep met louter natuurlijk ingrediënten; geen chemische rommel, niet langer de maag van streek. Ideaal voor de lange duurtrainingen, maar ook handig voor een snel ontbijt, tussendoortje of herstelvoeding.
Voor een doosje met 24 stuks betaalt u maar € 29,95. Het is ook mogelijk om uw eigen doosje samen te stellen met uw favoriete smaken. Maakt u voor het eerst kennis met Flapjacks? Dan krijgt u voor € 10,- tien verschillende smaken! Het is ook mogelijk om een half doosje te bestellen (€ 15,95). Ferro Mosae leden ontvangen extra korting!
http://www.flapjack.nl


FysioStofberg
FysioStofberg houdt zich voor u bezig met het leveren van beweegzorg op een zo compleet mogelijke manier. Prestatieverbetering staat centraal. Prestatieverbetering op het gebied van gezondheid of fysieke fitheid, maar ook op het gebied van sportief presteren. Want naast het leveren van beweegzorg om u fit te krijgen en fit te houden, heeft FysioStofberg ook de nodige expertise op het gebied van loopscholing en –training, wielerbegeleiding en sport-specifieke performance training. Alles om uw gezondheidsdoel of beweegdoel te verbeteren!
Wat FysioStofberg voor u betekent: Investeren, vooruitstreven, samenwerken, team, transparantie, meten, leren, kwaliteit en aandacht. FysioStofberg probeert de stroom niet te volgen, maar voorop te lopen om samen met partners in de zorg tot de best mogelijke behandeling van uw klachten te komen. Wij bieden u een totaalpakket voor bewegen en gezondheid. We maken elkaar sterker, delen ervaringen, leren en inspireren. ‘Zorg kan altijd beter’, en u wilt toch de beste zorg?


Glaspunt
Ruitschade bij uw woning of bedrijf? Dat moet snel opgelost worden! Bel daarom direct met Glaspunt Maastricht en wij sturen een glaszetter in de buurt meteen naar u toe. De glaszetter vervangt de ruit en kan u bovendien nog adviseren wat voor type glas u het beste kunt nemen. Zo kunt u kiezen voor gehard veiligheidsglas, wat maar liefst vijf keer zo sterk is als gewoon glas. Wanneer gehard veiligheidsglas toch breekt, valt het uiteen in duizenden korrels waarin u of uw kinderen zich niet kunnen verwonden. Ook kunt u kiezen voor gelaagd veiligheidsglas. Hierbij is een transparante folie tussen de lagen van het glas aangebracht, waardoor het glas bij breuk toch bij elkaar gehouden wordt. Op die manier ontstaan er geen glasscherven en is uw woning of bedrijfspand bovendien beter beschermd tegen inbrekers. Advies nodig? Bel direct uw glaszetter in Maastricht!