Training

Kerntrainingen:

  • Zwemtraining op dinsdag van 20.45u tot 22.00u in het Geusseltbad (http://www.geusseltbad.nl/). FM leden krijgen een FM-pas voor gratis toegang tot het zwembad. De training wordt verzorgd in het wedstrijdbad en is een combinatie van conditie en techniektraining . Er zijn meerdere banen beschikbaar zodat iedereen op zijn of haar eigen tempo kan zwemmen.
  • Looptraining op woensdag van 20.00u tot 21.15u. Er wordt verzameld bij de atletiekbaan Jekerdal. Jos Timans besteedt tijdens deze trainingen veel aandacht aan looptechniek en zorgt voor een looptraining waarbij iedereen op eigen niveau kan trainen.
  • Zwemtraining op donderdag van 21.15u tot 22.15u in het Geusseltbad.
  • Fietstraining op zaterdag om 10.00u (afhankelijk van het weer) vanaf UMsports.¬†¬†Limburg is fietsgebied bij uitstek, dus er wordt altijd een mooie ronde gereden afgestemd op ieders wensen en met de mogelijkheid tot een terrasje tussendoor.

zwemtraining

Voor de fanatiekelingen:

  • Zwemtraining op maandag van 21.30u to 22.30u. Er is geen trainer aanwezig, maar eer kan op eigen gelegenheid getraind worden.
  • Fietstraining op donderdag gecombineerd met Studenten wielervereniging Dutch Mountains. In de zomermaanden vindt tussen 14.00u en 16.00u een training plaats voor de snelle fietsers. Van 16.00u tot 18.00u is de training open voor alle niveaus. Allebei mag natuurlijk ook. Er wordt verzameld bij UMsports en Edo verzorgt de training. In de wintermaanden (nadat de klok is verzet) vinden de trainingen respectievelijk van 12.30u tot 14.30u en van 14.30u tot 16.30u plaats.
  • In de zomermaanden wordt er ook vaak open water gezwommen bij jachthaven Portofino. Dit wordt afgesproken via de Facebook groep/Whatsapp groep waar je automatisch aan wordt toegevoegd zodra je lid wordt van FM. Ook worden hier extra trainingsmogelijkheden besproken voor leden die niet aanwezig kunnen zijn bij bovenstaande trainingen of hier nog niet genoeg aan hebben.

Voor meer info kijk in ons informatieblad. (verouderd)