Zwemloop Maastricht terug op de agenda

Na een afwezigheid van drie jaar, keert de zwemloop van Ferro Mosae dit jaar weer terug. In het kader van het eerste lustrumfeest van de vereniging houden we op 23 mei 2014 voor de derde keer een combinatiewedstrijd van zwemmen en lopen.

Het vijfjarig bestaan van Ferro Mosae gaat zo niet onopgemerkt voorbij. Met de terugkeer van de zwemloop wordt de traditie die in de eerste verenigingsjaren was ingezet weer nieuw leven ingeblazen. Een mooie gelegenheid voor zowel studenten als niet-studenten om kennis te maken met combinatieduursport.

De zwemloop wordt gehouden op vrijdag 23 mei bij het Geusseltbad. Het zwemmen vindt plaats in het buitenbad en het loopparcours wordt uitgezet in het rondom gelegen sportpark. Er kan gekozen worden tussen twee afstanden:

–       Kort: 250 meter zwemmen en 2.5km lopen.
–       Lang: 500 meter zwemmen en 5km lopen.

Door verschillende startseries op te zetten is de zwemloop voor deelnemers van ieder niveau toegankelijk.

Programma 23 mei:

18.30: Start korte afstand.
19.00: Start lange afstand.

Exacte starttijden van de series zijn nog afhankelijk van het aantal deelnemers.

Inschrijven kan via www.ntbinschrijvingen.nl. Deelnemen aan de korte afstand kost 4 euro en voor de lange afstand is het 6 euro. Op de dag zelf is er voor een beperkt aantal deelnemers nog de mogelijkheid tot na-inschrijving. Niet-leden van de NTB zijn verplicht om een daglicentie van 3 euro aan te vragen.

Hopelijk zien we jullie op 23 mei!

Dit vind je misschien ook leuk...