Bestuur

Andreas (2)Voorzitter: Andreas Bressler
Andreas staat op het punt om te beginnen aan zijn PhD in het vakgebied cognitive neuroscience. Hij heeft zich altijd op fietsen gefocust en begon in 2017 met triathlon. Afgelopen seizoen heeft hij met een FM divisieteam meegedaan in de teamcompetities. Het komende jaar wil hij zich hierin verder specialiseren. Als voorzitter van FM vindt hij het belangrijk om een sociale en motiverende trainingsomgeving te creΓ«ren voor alle niveaus en nationaliteiten.


Eva (2)Secretaris & Wedstrijdcommissaris: Eva Vanbrabant
Na haar Bachelor op Maastricht University College is Eva dit jaar begonnen aan de Master of Health and Social Psychology. Ze is in 2016 lid geworden van FM. Het afgelopen jaar heeft ze haar eerste halve triathlon succesvol volbracht. Volgend jaar wil ze graag mee blijven doen in de teamcompetitie wedstrijden en zal ze zich blijven focussen op de halve triathlons. Het is voor haar belangrijk om de FM team spirit die er heerst binnen de divisieteams te behouden.


RemcoPenningmeester: Remco Doodkorte
In maart 2017 is Remco begonnen als promovendus aan de Universiteit Maastricht op de afdeling Orthopedie. Hier doet hij onderzoek naar scoliose. Hij is sinds september 2017 lid van FM en heeft zich tijdens het afgelopen seizoen gefocust op de Sprint en Olympische afstanden. Het komende jaar gaat hij zich richten op de langere afstanden met deelname in Bilzen 111 als eerste doel.


IMG_20181009_141128148 (2)PR & Sponsoring: Jeanine de Bruin
Jeanine is derdejaars student European Studies aan de Universiteit Maastricht. Sinds 2017 is ze lid van FM en tijdens het afgelopen jaar heeft ze zich vooral gefocust op de Sprint afstand. Naast haar studie werkt ze bij Vleugels Fietskoeriers. Het komende jaar wil ze zich blijven focussen op de korte afstanden en meer triathlon ervaring op doen. Haar hoofddoel in het bestuursjaar is het onderhouden en maken van goed contact met sponsoren en relaties.