Bestuur

Voorzitter – Meinte Koster

Meinte komt oorspronkelijk uit Elst en hij studeert nu Biomedische wetenschappen in Maastricht sinds 2018. Hij is op dit moment in zijn laatste jaar en is volgend jaar van plan een Master te doen in Neurowetenschappen. Hij heeft al meegedaan aan triahtlon wedstrijden sinds 2015, en heeft deelgenomen aan de jeugd en junioren competitie. Vervolgens heeft hij ook bij het nu niet meer bestaande Davilex team gezeten in de derde en tweede divisie. Toen hij hoorde dat in Maastricht ook een triathlon vereniging was, heeft hij zich meteen aangemeld. Hij hoopt als voorzitter het bestuur goed te kunnen begeleiden en zoveel mogelijk trainingen en evenementen te kunnen organiseren voor onze leden.

Secretaris – Louise

Louise studeert op de Univeristy College Maastricht in haar derde jaar. Ze is lid geworden van Ferro Mosae in 2020 met geen vorafgaande triathlon ervaring. Zwemmen is haar favoriete sport en ze wilt haarzelf graag uitdagen door het uit te breiden met ren en fiets trainingen. Ze heeft helaas nog geen mogelijk gehad om mee te doen aan een triathlon wedstrijd, maar daar wilt ze dit jaar graag verandering in brengen. Als de secretaris wilt ze graag zorgen voor goede en duidelijke communicatie en organisatie overbrengen naar onze leden.

Penningmeester – Rianne Smit

Rianne is in de afrondende fase van haar master Epidemiologie. Toen zij in 2019 naar Maastricht kwam wilde ze naast het zwemmen weer regelmatig gaan hardlopen. De sfeer binnen Ferro Mosae sprak haar direct aan om lid te worden. Hoewel het aanschaffen van een racefiets er tot op heden niet van is gekomen, hoopt ze dat binnenkort te doen om haar trainingen te kunnen uitbreiden. Het is voor haar belangrijk om voor alle niveaus zoveel mogelijk trainingen te kunnen bieden binnen de financiële en corona-gerelateerde mogelijkheden.

PR – Merel Slangen.

Merel is oorspronkelijk van Maastricht. Na haar bachelor psychologie ik Amsterdam miste ze de Maastrichtse gezelligheid en is terug gekomen om de master health and social psychology te doen. Momenteel werkt ze als psycholoog leefstijl en vitaliteit. Merel is in 2019 lid geworden van FM en heeft zich gefocust op Olympische afstanden. Dit wil ze het komende jaar ook blijven doen. Haar hoofddoel binnen het bestuur is om goede contacten te onderhouden en maken met sponsoren en relaties.

Algemeen bestuurslid – Aychelin Ruschmeyer.

Aychelin is werkzaam als juridisch adviseur. Ze is lid geworden van FM in 2019 en heeft haar eerste triathlons – de Sprint en Olympische afstand – weten te volbrengen in 2020. Ze hoopt in de toekomst ook voor langere afstanden de finish te bereiken. Ze  biedt de andere bestuursleden ondersteuning bij de aan hen opgedragen taken en draagt graag op juridisch vlak haar steentje bij binnen het bestuur.

Social media comité – Johanna Bartz & Lea Dietzfelbinger

Johanna is in haar tweede jaar van psychologie op de universiteit van Maastricht. Ze is lid van Ferro Mosae sinds de lente van 2020. Voordat ze naar Maastricht was gekomen, nam deed ze aan triathlon in Duitsland en ze heeft een jaar vrijwilliger gelopen bij een sport-medicijnen institutie. Ze houdt van open water zwemmen en in het algemeen buiten sporten. Aangezien ze nog niet heeft meegedaan aan wedstrijden, kijkt ze heel erg uit om de komende jaren ervaring op te doen in triathlon. Ze is deel van het sociale media team, waar ze informatie zal delen en FM leden op de hoogte houden.

Lea is in haar tweede jaar European Public Health op de faculteit van Heatlh, Medicine and Life Sciences (FHML). Toen ze in 2019 naar Maastricht kwam, had ze al eerder triathlons gedaan en werd daardoor meteen geïnteresseerd om lid van Ferro Mosae te worden. Als een kind was Lea een zwemster in Duitsland, heeft meegedaan aan vele zwemwedstrijden, in het bijzonder open water wedstrijden. Ze startte met triathlon toen ze 16 jaar werd. In Duitsland heeft ze meegedaan aan de junioren competitie, waar ze een paar wedstrijden heeft gedaan voordat ze naar Nieuw-Zeeland ging. Lea is verantwoordelijk voor de sociale media met Johanna waar ze FM zal presenteren op Instagram en Facebook om leden op de hoogte te houden.