Sponsors

Bent u geïnteresseerd in het sponsoren van Ferro Mosae, bekijk hier de mogelijkheden en neem contact met ons op!


Demarrage Fietskoeriers

Demarrage Fietskoeriers is in 2004 opgericht in Maastricht door Brigitte Vandewall. De fietskoeriers van Demarrage fietsen een slordige 20.000 km per jaar om alle zendingen van A naar B te brengen. Naast Maastricht rijden er in Venlo, Helmond en Eindhoven ook koeriers van Demarrage rond. Files worden omzeild en er is geen sprake van onnodige vervuiling van het milieu. Kortom: een efficiënte en duurzame manier van het verzenden of ontvangen van je pakketje!

Kijk op www.demarragefietskoeriers.nl voor meer informatie!


Ron for Run

Al vele jaren is Ron for Run de hardloop-speciaalzaak van Maastricht en omstreken. Ook voor de wandel- en triathlonsport kunt u bij Ron for Run terecht. Door zijn ervaring als oorspronkelijk baanatleet en later wegatleet (triatlon en duatlon) is Ron van der Sluijs in staat zowel wedstrijdlopers als beginnende lopers van goed advies te voorzien. Ook zijn ervaring als trainer en begeleider van diverse atleten komt hierbij goed van pas.
Naast Ron, zorgen Patrick Stitzinger en Niki Collaris er voor dat iedere loper, van beginner tot professional, voorzien wordt van aandacht en een goed advies.


Get Bike Service 

Het ervaren team van Get Bike Service staat voor je klaar om je te helpen bij problemen met je fiets, of als je een fiets hebt besteld en hulp kunt gebruiken om deze in elkaar te zetten. Boek online een afspraak bij een van hun servicepoints of bespaar tijd en laat de Get Bike Service bus langskomen om je fiets te fixen voor je deur! De service bussen en hubs zijn niet alleen te boeken en te bezoeken in Nederland maar ook in Duitsland, Frankrijk, België en Denemarken.

Kijk op www.getbikeservice.com voor meer informatie!


Hair Future

Iedereen is uniek. Daarom staat de wens van de klant bij ons centraal. Met onze vakkennis en ervaring op het gebied van de laatste modetrends werken wij samen met u naar een passend kapsel dat aansluit op uw wensen.
Onze salon is open en modern ingericht met veel natuurlijk licht. Dat werkt fijn voor zowel klant als kapper. Wij gebruiken professionele kappersproducten van Paul Mitchell en By Fama om uw haar goed te verzorgen en modieus te kunnen stylen.
Ons team gaat 4 keer per jaar op cursus. Zo blijven wij op hoogte van de nieuwste trends en technieken. Wij kunnen u daarom altijd van de modernste coupe voorzien. Maak eens een afspraak en beleef dat beetje extra waar Hair Future garant voor staat!


Cyclinglab.cc

Cyclinglab is een team van bewegingswetenschappers, fysiotherapeuten, een sportarts en sportdiëtist. Zij staan voor jou klaar om je te helpen jouw doel te bereiken. Met een indoor trainingscentrum, trainingsbegeleiding en diensten als inspanningstesten en bikefittings bieden zij de wetenschappelijke kennis aan voor wielrenners op elk niveau.

Voor vragen neem contact op met Maarten van Kooij via maarten@cyclinglab.cc of bezoek de website www.cyclinglab.cc.


Handgespaakt is een bedrijf gevestigd in Heerlen dat gespecialiseerd is in het maken van race- en mountainbike fietswielen.

Alle wielen kunnen volledig door de klant worden samengesteld op basis van de wensen van de klant. Naaf, velg, spaken en nippels kunnen allemaal gekozen worden, vaak in verschillende kleuren. De wielen worden volledig met de hand in elkaar gezet en spaak voor spaak afgesteld op de juiste spaakspanning. Hiervoor wordt de meest geavanceerde gereedschap gebruikt.

Wielen worden meerdere malen “ontstresst”  waardoor de spaakspanning ook na de eerste rit nog precies hetzelfde is als toen de wielen werden afgeleverd. Naspannen van spaken is dan ook niet nodig en spaakbreuk komt niet voor. De garantie op spaakbreuk is dan ook 5 jaar.

www.handgespaakt.nl


bearsports

Bearsports 

Bij Bearsports draait alles om passie voor outdoor-en duursport. Het hele jaar door organiseert Bearsports meerdere evenementen zoals hardlopen, wandelen en fietsen waarbij alle deelnemers een avontuurlijke, uitdagende, (ont)spannende en grootste ervaring opdoen. Het grootste en misschien wel bekendste evenement van Bearsports, de Alternatieve Toertocht, trekt elk jaar extreem veel bezoekers en ook de prachtige trails door Zuid-Limburg en Limburgs België worden zeer goed bezocht. Altijd een goede organisatie en een prachtig parcours waar ieders sporthart sneller van gaat slaan.

Check www.bearsports.nl voor een overzicht van alle evenementen in het komende jaar!