Sponsors

Bent u geïnteresseerd in het sponsoren van Ferro Mosae, neem vooral contact met ons op door het contactformulier in te vullen of stuur een e-mail naar ferromosae@gmail.com!


Demarrage Fietskoeriers

Demarrage Fietskoeriers is in 2004 opgericht in Maastricht door Brigitte Vandewall. De fietskoeriers van Demarrage fietsen een slordige 20.000 km per jaar om alle zendingen van A naar B te brengen. Naast Maastricht rijden er in Venlo, Helmond en Eindhoven ook koeriers van Demarrage rond. Files worden omzeild en er is geen sprake van onnodige vervuiling van het milieu. Kortom: een efficiënte en duurzame manier van het verzenden of ontvangen van je pakketje!

Kijk op www.demarragefietskoeriers.nl voor meer informatie!


Ron for Run

Al vele jaren is Ron for Run de hardloop-speciaalzaak van Maastricht en omstreken. Ook voor de wandel- en triathlonsport kunt u bij Ron for Run terecht. Door zijn ervaring als oorspronkelijk baanatleet en later wegatleet (triatlon en duatlon) is Ron van der Sluijs in staat zowel wedstrijdlopers als beginnende lopers van goed advies te voorzien. Ook zijn ervaring als trainer en begeleider van diverse atleten komt hierbij goed van pas.
Ron en zijn team zorgen ervoor dat iedere loper, van beginner tot professional, voorzien wordt van aandacht en een goed advies.


Get Bike Service 

Het ervaren team van Get Bike Service staat voor je klaar om je te helpen bij problemen met je fiets, of als je een fiets hebt besteld en hulp kunt gebruiken om deze in elkaar te zetten. Boek online een afspraak bij een van hun servicepoints of bespaar tijd en laat de Get Bike Service bus langskomen om je fiets te fixen voor je deur! De service bussen en hubs zijn niet alleen te boeken en te bezoeken in Nederland maar ook in Duitsland, Frankrijk, België en Denemarken.

Kijk op www.getbikeservice.com voor meer informatie!


Cyclinglab.cc

Cyclinglab is een team van bewegingswetenschappers, fysiotherapeuten, een sportarts en sportdiëtist. Zij staan voor jou klaar om je te helpen jouw doel te bereiken. Met een indoor trainingscentrum, trainingsbegeleiding en diensten als inspanningstesten en bikefittings bieden zij de wetenschappelijke kennis aan voor wielrenners op elk niveau.

Voor vragen neem contact op met Maarten van Kooij via maarten@cyclinglab.cc of bezoek de website www.cyclinglab.cc.


bearsports

Bearsports 

Bij Bearsports draait alles om passie voor outdoor-en duursport. Het hele jaar door organiseert Bearsports meerdere evenementen zoals hardlopen, wandelen en fietsen waarbij alle deelnemers een avontuurlijke, uitdagende, (ont)spannende en grootste ervaring opdoen. Het grootste en misschien wel bekendste evenement van Bearsports, de Alternatieve Toertocht, trekt elk jaar extreem veel bezoekers en ook de prachtige trails door Zuid-Limburg en Limburgs België worden zeer goed bezocht. Altijd een goede organisatie en een prachtig parcours waar ieders sporthart sneller van gaat slaan.

Check www.bearsports.nl voor een overzicht van alle evenementen in het komende jaar!


Flapjack Nederland

Flapjack Nederland is onze nieuwe sponsor sinds 2022. Flapjack ontwikkelt lekkere en voedzame havermoutrepen, traditioneel ook wel “flapjacks” genoemd in het Verenigd Koninkrijk. De repen zijn ideaal voor lange duurtrainingen. De repen zijn beschikbaar in maarliefst 16 verschillende smaken en al veel professionele triatleten maken er al gebruik van!

Kijk voor meer informatie en het bestellen van repen op de website: www.flapjack.nl